Fitnes klub ćete pronaći na odlično pozicioniranoj lokaciji drugog sprata TC Balkan.

Prirodno osvetljen prostor sa pogledom na fudbalski teren Balkan Bukovica kao i više mesta  za slobodno parkiranje u okruženju su svakako prednost koju naši vežbači izuzetno cene.

Vežbajte sa nama u prostoru koji kako vizuelno tako i sadržajno zadovoljava potrebe savremenog vežbača. U klubu Vam je na raspolaganju profesionalna cardio i strength oprema vodećeg svetskog brenda Life fitness.

Sadržaj upotpunjuje i široka paleta profesionalne opreme za funkcionalni  trening, počevši od Trx-a, military bag-a, ketlebelova, Bulgarian bag-a, speed leaders… Gotovo sve što Vaš trening čini potpunijim i zanimljivim.

Active Gym Mirijevo
Active fitness & Gym Beograd

Stručnost i profesionalnost

Srž kluba čine njegovi treneri… Diplome Fakulteta za sport i fizičku kulturu, Više trenerske škole kao i važeće licence, čine bazu našeg tima trenera i instruktora.

Međutim, kako diploma ne čini profesionalca, već njegova želja za daljim usavršavanjem, predanost i entuzijazam u svakodnevnom radu, kao i višegodišnje iskustvo u radu sa različitim tipovima i potrebama vežbača, zapravo je ono na šta smo ponosni, a to svakako želimo da podelimo sa vama.