Vodjeni treninzi

Paket se bazira na tzv poluindividualnom pristupu trener-vezbac. To upravo znaci da se vaša edukacija, rad i konstantni napredak prati i realizuje od strane vašeg licnog trenera. Vodjeni treninzi se rade u grupi od 4-6 osoba što ovakav vid treninga cini interesantnijim, zabavnijim i pospesuje osecaj pripadnosti grupe, a time podstice i takmicarski duh.

FITNESS AS

- program namenenjen individualnim potrebama vezbaca
- akcenat na redukciji telesne mase i oblikovanju misicne mase
- rezultati treninga su veoma brzo vidljivi
- raznovrsni i efikasni metodi rada
- dinamicno i zabavno
- mogucnost individualnog rada po veoma povoljnim uslovima

*** RAD U GRUPAMA OD 4-6 OSOBA PO PRINCIPU KRUZNOG TRENINGA I METODA STANICA SA AKCENTOM NA JACANJU TRBUSNO-LEDJNIH MISICA, OBLIKOVANJU GORNJEG I DONJEG DELA TELA KAO I NA OBAVEZNOM ISTEZANJU NA KRAJU TRENINGA!!!

PRO ACTIVE

Nas tim trenera sa dugogodisnjim iskustvom, osmislio je izuzetno interesantan i dinamican program treninga koji traje 3 meseca i garantovano daje vidljive i osetne rezultate. Uz profesionalno osmisljen program treninga, uz stalni nadzor trenera i savete od nutricioniste, napredak je zagarantovan! Program se radi u malim grupama vezbaca, od 4-6 ljudi. Sa trenerom koji vas stalno prati, uci i motivise. Birate termin, a na raspolaganju je vise termina u toku dana. Funkcionalni trening PRO ACTIVE vam pomaze da dostignete prave rezultate, koje ste oduvek zeleli. Pokrenite svoj um i telo u pravom smeru.